Моніторингові та інформаційно-консультативні візити Служби в аптечні заклади Івано-Франківської області

Опубліковано 15.05.2024 о 10:49

Працівники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківської області продовжують візити в аптечні заклади. Зокрема, здійснено візити в аптечні заклади Коломийського і Надвірнянського районів  з метою роз’яснення вимог законодавства щодо правил відпуску рецептурних лікарських засобів  та консультування з питань, що виникають у працівників аптек у зв’язку з особливостями вимог законодавства в період дії воєнного стану в Україні.

Під час візиту особлива увага зверталася на підключення аптек до електронної системи охорони  здоров’я ( ЕСОЗ) та обов’язкового внесення інформації щодо відпущених лікарських засобів до Реєстру медичних записів. А також акцентувалася увага на обов’язковому укладенні договору з з НСЗУ незалежно від форми власності та підпорядкування аптек та аптечних пунктів, які  розміщені у приміщенні або на території лікувальних закладів для належного забезпечення пацієнтів ліками за програмою «Доступні ліки» .

Крім того, керівникам та уповноваженим особам наголошувалося на створення необхідних умов для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень відповідно до державних будівельних норм, правил і стандартів.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють відпуск інсулінів на території Івано-Франківської області станом на 15.05.2024 року

Наступна

Зі святом, з Днем вишиванки!