Інформація факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету щодо проведення курсів підвищення кваліфікації та вторинної спеціалізації для фармацевтичних працівників Херсонської області

Опубліковано 06.09.2021 о 13:11

      Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області згідно листа факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету від 02.09.2021 № 08.5/10 повідомляє наступне.

На базі кафедр факультету післядипломної освіти Запорізького державного медичного університету в період з  27 вересня 2021 року по 22 жовтня 2021 року буде проведено курси підвищення кваліфікації для фахівців Херсонської області за змішаною формою навчання з використанням дистанційних форм – передатестаційний цикл для провізорів за спеціальностями «Організація і управління фармацією», «Загальна фармація» та фармацевтів за спеціальністю «Фармація».

Вторинна спеціалізація для провізорів за спеціальністю «Організація і управління фармацією» проводитиметься в період з 13 вересня 2021 року по 05 листопада 2021 року.

Інформаційний лист факультету післядипломної освіти

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Засідання «Круглого столу» на тему «Дотримання вимог законодавства щодо виготовлення лікарських засобів в умовах аптеки. Порядок погодження переліку внутрішньоаптечної заготовки і фасовки».

Наступна

Інформація Запорізького державного медичного університету стосовно додаткового набору на заочну форму навчання здобуття освіти за двома освітніми програмами "Фармація" та Технології парфумерно-косметичних засобів"