ІФНМУ та Держлікслужба в Івано-Франківській області оновили договір про співпрацю

Опубліковано 02.05.2024 о 15:23

Державна служба з лікарських засобів і контролю за наркотиками Івано-Франківської області вже роками співпрацює з Івано-Франківським національним медичним університетом. Відтак, 30 квітня ректор ІФНМУ Роман Яцишин і начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками Івано-Франківської області Надія Шпур оновили договір про співпрацю.

За словами Надії Шпур, вони долучаються до навчання студентів і допомагають дізнатися більше про роботу Служби:

«Для нас важлива ця співпраця, аби студенти знали, що таке державна служба, перевірки. Адже наша основна діяльність є забезпечення якісними ліками населення області. Дуже важливо, щоб наші студенти приходили до нас».

Крім того, у складі Держлікслужби Івано-Франківської області була лабораторія з контролю якості лікарських засобів. На даний час у рамках оптимізації структури регуляторного органу триває її ліквідація з можливістю передачі ІФНМУ обладнання та устаткування лабораторії для створення потужного навчально-практичного центру з метою навчання студентів як вітчизняних, так і іноземців, виконання ними магістерських робіт, виконання наукових робіт співробітників не лише кафедр фармацевтичного факультету, але й усього університету.

«Від імені усього фармацевтичного факультету хочу подякувати Надії Тарасівні за співпрацю. Вона є доброю знайомою фармацевтичного факультету ІФНМУ з часу його створення, оскільки неодноразово очолювала атестацію випускників, приймала участь у спільних просвітних заходах, лекціях, конференціях, акредитаціях. Базу Держлікслужби області регулярно відвідують студенти ОПП «Фармація, промислова фармація» з виїзними заняттями. За сприяння нашої Держлікслужби продовжується виготовлення ліків для військових ЗСУ на базі НПЦ «Фармація» фармацевтичного корпусу. Надіюся на подальші спільні проєкти», – говорить деканеса фармацевтичного факультету Ірина Федяк.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік лікарських засобів, обіг яких поновлено та заборонено у зв'язку з невідповідністю вимогам МКЯ (якість №07 від 01.05.2024р)

Наступна

Проведено засідання оновленої робочої групи