«Впровадження в діяльність лікувально-профілактичних закладів нормативно-правових документів, що регламентують контроль якості лікарських засобів та медичних виробів. Відповідальність за порушення вимог чинного законодавства».

Опубліковано 14.03.2024 о 16:18

14.03.2024 Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області спільно з управлінням охорони здоров’ я  Волинської обласної державної адміністрації для уповноважених осіб закладів охорони здоров’я проведено організаційно-методичний семінар на тему «Впровадження в діяльність лікувально-профілактичних закладів нормативно-правових документів, що регламентують контроль якості лікарських засобів та медичних виробів.

 Відповідальність за порушення вимог чинного законодавства».

              

На семінар були запрошені та взяли участь викладачі Волинського національного університету ім. Лесі Українки та Волинського медичного інституту.

З вітальним словом виступили : начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області Микола САВЧИН та заступник начальника управління – начальник відділу організації надання медичної допомоги управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Людмила РОЖКО. В обговоренні виступів взяли участь представники закладів охорони здоров’я, присутні на семінарі.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наявність інсулінів в аптеках Волині на 13.03.2024

Наступна

Наявність інсулінів в аптеках Волині на 20.03.2024