Вручення дипломів випускникам фармацевтичного факультету заочної форми навчання

Опубліковано 22.02.2022 о 15:24

В Івано – Франківському  національному  медичному  університеті відбулась урочиста подія. Випускникам фармацевтичного факультету заочної форми навчання вручили дипломи. У 2022 році університет підготував 102 магістрів фармації, промислової фармації, фармацевтів.

Випускників привітали ректор ІФНМУ професор Микола Рожко, дистанційно підключилася перша проректорка професорка Ганна Ерстенюк, декан факультету доцентка Ірина Федяк, професор Ірина Купновицька. Також вітала начальниця Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області Надія Шпур, яка була головою екзаменаційної комісії.

Голова екзаменаційної комісії Надія Шпур закликала студентів продовжити вчитися: «Життя так складається, що треба постійно вдосконалюватися, переймати досвід колег з інших країн. Пам’ятайте, що ваш фах не є фармацевтичним бізнесом, як нині багато-хто говорить. Коли людина заходить в аптеку, вона сподівається на ваше чуйне ставлення, уважне спілкування і фахову пораду. Тому вам треба орієнтуватися в багатьох сферах медицини і бути ще й психологами. Вчіться і не забувайте вашу Alma Mater». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

#UAразом – День Єднання

Наступна

Перелік аптечних закладів Івано-Франківської області, які працюють станом на 28 лютого