Відбувся семінарна тему: «Доступність осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень аптечних закладів відповідно до державних будівельних норм, правил і стандартів».

Опубліковано 19.09.2023 о 14:46

19 вересня 2023року Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області проведено семінар для керівників та/або уповноважених осіб суб’єктів господарювання, що займаються роздрібною торгівлею лікарськими засобами на тему: «Доступність осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень аптечних закладів відповідно до державних будівельних норм, правил і стандартів».

На початку заходу усі присутні вшанували полеглих воїнів ЗСУ хвилиною мовчання.

Вступне слово – Пронів Тарас Андрійович, начальник Служби.

Доповідач Ленчук О.М., головний спеціаліст сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів  ознайомила з темою: «Дотримання вимог законодавства щодо створення умов для доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення».

 Архітектор, експерт Будзик Василь Михайлович наголосив на очікувані зміни до ДБН у зв’язку із актуальністю даного питання.

 Також, доповідачі відповіли на ряд запитань, що виникли у суб’єктів господарювання.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

З Днем фармацевтичного працівника України!

Наступна

З 13 жовтня 2023 року відпуск наркотичних (психотропних) лікарських засобів здійснюватиметься за електронними рецептами