Відтермінування строку подання відомостей

Опубліковано 03.06.2022 о 12:26

Керівникам суб`єктів господарювання, які займаються

реалізацією (торгівлею) лікарських

засобів у Миколаївській області

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області повідомляє, що постановою КМУ від 07.05.2022 р. № 542 «Деякі питання провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) у період дії воєнного стану», яка набула чинності 12.05.2022, на період дії воєнного стану зупинено перебіг строку подання до органу ліцензування оновлених відомостей про наявність матеріально-технічної бази та кваліфікованого персоналу (додатки 4, 5, 6 до Ліцензійних умов Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів).

Раніше відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 р. № 1002 передбачалося, що такі відомості повинні були подаватись органу ліцензування не пізніше ніж протягом одного року з дня опублікування постанови, а саме  до 25 вересня 2022 року.

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Урядом внесено зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва, оптової та роздрібної торгівлі, імпорту лікарських засобів (крім АФІ))

Наступна

Щодо пошкоджених аптечних закладів