В Одеському національному медичному університеті вперше відбувся захист магістерських робіт

Опубліковано 13.02.2023 о 17:49

З 3 лютого 2023 року в Одеському національному медичному університеті вперше відбувся захист магістерських робіт випускниками фармацевтичного та міжнародного Факультетів заочної форми навчання.

Метою підготовки магістерської роботи є розширення, систематизація, закріплення теоретичних знань та набуття практичних навичок, самостійного вирішення наукових і практичних завдань у фармацевтичній галузі.

Голова екзаменаційної комісії – начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області Валерія Ляшенко-Щербакова, відзначила доволі високий якісний рівень робіт та цікаві ідеї студентів у проектних розділах робіт.

 Незважаючи на дистанційне навчання, пов’язане з повномасштабним вторгненням Росії до України, пандемією коронавірусної інфекції COVID-19, більшість студентів показали високий рівень знання та успішного виконання випускних кваліфікаційних робіт, переважна більшість яких відрізнялась глибиною проведеного дослідження, авторським підходом до розв’язання проблеми.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Наступна

Щодо підключення закладу до Електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ)