В ІФНМУ триває атестація випускників-фармацевтів заочної форми навчання

Опубліковано 08.02.2024 о 10:53

В Івано-Франківському національному медичному університеті продовжується атестація випускників заочної форми навчання ОПП «Фармація, промислова фармація». П’ятого лютого відбувся захист магістерських робіт.

Випускна атестація стартувала з тестового іспиту Крок-2 «Фармація», який цьогоріч вперше був ліцензійний для студентів-заочників. Позитивний результат отримали 85 % випускників; інші 15 % мають ще одну спробу його складання.

Загалом атестацію випускників проходить 66 вітчизняних студентів та одна студентка факультету підготовки іноземних громадян. Магістерські роботи виконували шестеро випускників. Дані роботи були виконані на двох кафедрах: на кафедрі хімії, фармацевтичного аналізу та післядипломної освіти і на кафедрі фармацевтичного управління, технології ліків та фармакогнозії .

Екзаменаційна комісія під головуванням начальниці Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області Надії Шпур високо оцінила представлені наукові доробки магістрантів.

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють відпуск інсулінів на території Івано-Франківської області станом на 07.02.2024 року

Наступна

Які ліки можна придбати за паперовим рецептом?