Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області продовжує працювати в умовах карантину до 30 червня 2021 року

Опубліковано 28.04.2021 о 11:32

Постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 405 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Зокрема, подовжено дію карантину на всій території України до 30 червня 2021 р.

У зв’язку з чим Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області (далі – Служба) продовжує працювати в умовах карантину до 30 червня 2021 року.

Розпорядок роботи Служби:

понеділок – п’ятниця  з 08:00 до 16:45

вихідний – субота, неділя, офіційні святкові та неробочі дні.

НАГАДУЄМО:

Громадяни, суб’єкти господарювання, органи державної влади тощо можуть звернутись до територіального органу Держлікслужби з питань, віднесених до її компетенції:

– на офіційну електронну адресу (dls.kr@dls.gov.ua);

– за телефоном (0522) 32-14-41;

– поштою.

Видача документів здійснюється із дотриманням умов карантину в засобах індивідуального захисту як з боку співробітників так і сторонніх осіб.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

До уваги керівників аптечних закладів! Особливості розміщення на вітринах лікарських засобів, які відпускаються за рецептом лікаря

Наступна

Про посилення заходів із запобігання безконтрольному прийому антибіотиків та самолікуванню