Для районних ЛПЗ проведено он-лайн конференцію (навчання) за темою «Ринковий нагляд. Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів»

Опубліковано 30.09.2021 о 13:12
30.09.2021завідувачем сектором державного контролю Носенко І.І. за участі начальника служби Чепурної Т.П. проведено он-лайн конференцію (навчання) за темою «Ринковий нагляд. Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів» для осіб відповідальних за закупівлю та прийом медичних виробів в лікувально-профілактичних закладах районів Черкаської області.
 

Участь у навчанні взяли спеціалісти відповідальні за закупівлю та прийом медичних виробів із 23 районних лікувально-профілактичних закладів.

Приділена увага особливостям проведення перевірок державного ринкового нагляду та вимогам до маркування медичних виробів згідно чинного законодавства.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Для обласних ЛПЗ проведено он-лайн конференцію (навчання) за темою «Ринковий нагляд. Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів»

Наступна

Зміни в графіку роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області в умовах карантину (до 31.12.2021 р.)