До уваги керівників суб’єктів господарювання та лікувально-профілактичних закладів щодо проведення безкоштовного семінару

Опубліковано 24.04.2019 о 12:44

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області повідомляє, що група компаній  «МедЕксперт» запрошує 30.05.2019 прийняти участь у безкоштовному семінарі «Імплементація протоколів провізора\фармацевта», згідно плану проведення наукових, науково-технічних заходів в Україні в 2018-2019 роках, при підтримці НМАПО ім. П.Л. Шупика, Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації, Національного фармацевтичного університету, Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

Також вперше в Україні учасникам семінару буде видано Міжнародний Сертифікат на 2 Credit Units та Сертифікат на Національний Сертифікат.

Для учасників з області передбачено компенсацію за проїзд в обидві сторони при наявності квитка в одну сторону за рахунок організатора.

Семінар відбудеться 30 травня 2019 року за адресою: м. Харків, просп. Незалежності, 2, Premier Palace Hotel Kharkiv, Бальний Зал, 2 поверх.

Початок реєстрації о 8:30. Закінчення о 16:30.

Інформацію щодо участі та кількості учасників надавати відповідальній особі Тетяні Кисельовій (контакт. тел.: моб. +380 (63) 859 62 61, +380 (44) 498-08-80, mailto:kiseleva@med-expert.com.ua).

 

Програма семінару з національною акредитацією

 

Програма семінару з міжнародною акредитацією

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

До уваги керівників суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі лікарськими засобами щодо створення умов для маломобільних груп населення за новими вимогами

Наступна

До уваги керівників суб'єктів господарювання та лікувально профілактичних закладів щодо знищення лікарських засобів