До уваги керівників суб’єктів господарювання та лікувально-профілактичних закладів щодо знищення лікарських засобів

Опубліковано 08.04.2020 о 11:01

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області нагадує, що відповідно пункту 6 наказу МОЗ України від 24.04.2015 № 242 «Про затвердження Правил утилізації та знищення лікарських засобів», суб’єкти господарювання, які мають лікарські засоби, що не підлягають подальшому використанню, подають органам державного контролю за місцем провадження діяльності інформацію про передачу таких лікарських засобів на утилізацію або знешкодження. Інформація про передачу лікарських засобів, що не підлягають подальшому використанню, для утилізації або знешкодження, подається в паперовому та електронному вигляді за формою, наведеною у додатку 2 до цих Правил.

Звертаємо вашу увагу про необхідність обов’язкового надання разом зі звітами про знищення відходів лікарських засобів докладних пояснень щодо причин та джерел утворення відходів (значних) лікарських засобів.

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області наголошує, що до форми, наведеної у додатку 2, вноситься інформація про передачу для утилізації або знешкодження тільки лікарських засобів, що не підлягають подальшому використанню.

Вкотре нагадуємо, що інформацію в електронному вигляді слід надавати у форматі Excel за формою, наведеною у додатку 2 на адресу: «info@diklz.kharkov.ua».

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Керівникам суб`єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність з виготовлення лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)

Наступна

Дистанційна торгівля ліками на період карантину