До уваги суб’єктів господарювання! Зміни до постанови КМУ від 18.03.2022 № 314, якою розширено Перелік видів господарської діяльності, які не можуть провадитися на підставі подання декларації в умовах воєнного стану.

Опубліковано 21.02.2023 о 10:15

Ліцензування шляхом декларування було вимушеним кроком на початку війни.

Постановою Кабінету Міністрів України від 07.07.2022 № 778 внесені зміни  до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2022 № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану», якою  розширено Перелік видів господарської діяльності, які не можуть провадитися на підставі подання декларації в умовах воєнного стану. Зокрема, йдеться про виробництво лікарських засобів, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), оптову та роздрібну торгівлю лікарськими засобами.

Подані до дня набрання чинності цією постановою суб’єктами господарювання декларації про провадження зазначених видів господарської діяльності, є дійсними протягом шести місяців з дня набрання чинності цієї постанови.

Постанова набрала чинності 13 липня 2022 року у зв’язку з її опублікуванням в “Урядовому кур’єрі” №152(7273).

Таким чином, протягом зазначеного строку (до 13 січня 2023 року) суб’єкти господарювання для подальшого провадження такої діяльності повинні отримати відповідні дозвільні документи у порядку, строки та на умовах, що передбачені законодавством.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ ПРОВАДЯТЬ ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ З РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ!

Наступна

ДО УВАГИ ІМПОРТЕРІВ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ !