До уваги суб’єктів господарювання та лікувально-профілактичних закладів щодо проведення безкоштовного тренінг-практикуму

Опубліковано 18.11.2019 о 16:59

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області повідомляє, що група компаній  «МедЕксперт» запрошує 05.12.2019 прийняти участь у безкоштовному тренінг-практикумі «Роль провізора/фармацевта у забезпеченні сучасної фармакотерапії та у наданні екстреної медичної допомоги» у форматі телемосту Харків-Полтава-Суми, згідно плану проведення наукових, науково-технічних заходів в Україні в 2018-2019 роках, при підтримці НМАПО ім. П.Л. Шупика, Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації, Національного фармацевтичного університету, Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

Учасникам тренінг-практикуму буде видано Національний Сертифікат.

Тренінг-практикум відбудеться 05 грудня 2019 року за адресою: м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 4, КСКЦ «Спецвузавтоматика».

Початок реєстрації о 8.30. Закінчення о 13.00.

Для учасників заплановано навчання, кава брейк,сертифікати підвищення кваліфікації.

Інформацію щодо участі та кількості учасників надавати відповідальній особі Тетяні Кисельовій (контакт. тел.: моб. +38(063) 859 62 61, (044) 498-08-80, е-mail: kiseleva@med-expert.com.ua).

Запрошення

Програма

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки

Наступна

Витяг з Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Держлікслужби на 2020 рік по Харківській області