До уваги суб’єктів господарювання та лікувально-профілактичних закладів щодо проведення безкоштовного навчального семінару

Опубліковано 12.02.2020 о 10:15

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Харківській області повідомляє, що група компаній «МедЕксперт» запрошує 20.02.2020 прийняти участь у безкоштовному навчальному семінарі «Безперервний професійний розвиток провізора/фармацевта: сучасні рекомендації, інновації та практичний досвід».

Учасникам семінару буде видано Національний Сертифікат.

Семінар відбудеться 20 лютого 2020 року за адресою: м. Харків, просп. Незалежності, 2, Premier Palace Hotel Kharkiv, VIP Бальний Зал, 1 поверх.

Початок реєстрації о 8.30. Закінчення о 14.00.

Інформацію щодо участі та кількості учасників надавати відповідальній особі Гуляс Катерині (контакт. тел.: моб. +38(050) 494 03 01, (044) 498-08-34, е-mail: gc.medexpert@ukr.net).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо необхідності дотримання порядку відпуску з аптечних закладів комбінованих лікарських засобів, що містять у своєму складі кодеїн

Наступна

Керівникам суб`єктів господарювання, що здійснюють господарську діяльність з виготовлення лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)