До уваги суб’єктів господарювання!

Опубліковано 24.03.2023 о 10:12

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області повідомляє, що Лабораторія з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції атестована на право проведення контролю якості та безпеки лікарських засобів відповідно до галузі атестації стосовно організації незалежного лабораторного контролю якості лікарських засобів.

Нагадуємо керівникам СГД, які здійснюють виробництво лікарських засобів в умовах аптеки, що контроль якості води очищеної та води для ін’єкцій за показниками «Випробування на чистоту» відповідно до ДФУ (доповнення 1) «Вода очищена» та «Вода для ін’єкцій» здійснюється один раз на квартал атестованими лабораторіями. В Лабораторії Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Львівській області щоквартальний контроль якості «Води очищеної» та «Води для ін’єкцій» проводиться безкоштовно.

Також зазначаємо, що Лабораторія проводить аналіз лікарських засобів та виробів медичного призначення при їх розмитненні згідно нормативних вимог.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

ДО УВАГИ ІМПОРТЕРІВ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ !

Наступна

Щодо відпуску рецептурних лікарських засобів під час воєнного стану