До уваги суб’єктів господарювання!

Опубліковано 04.04.2023 о 09:03

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», постанов Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів», «Про перейменування окремих населених пунктів та районів» та рішень міських, сільських і селищних рад в Україні відбулося перейменування багатьох населених пунктів, районів, вулиць, провулків, проїздів тощо.

У зв’язку з цим, Держлікслужба рекомендує суб’єктам господарювання враховувати вищезазначену інформацію при оформлені документів, що подаються для отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів).

Також наголошуємо, що зміна місцезнаходження юридичної особи, місця проживання фізичної особи-підприємця передбачає необхідність внесення відповідних змін у Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань.

Одночасно, звертаємо увагу, що при заповненні відомостей про наявність матеріально-технічної бази та кваліфікованого персоналу, необхідних для провадження господарської діяльності з оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами, в пункті 4 «Правова підстава для використання приміщення» слід зазначати документи, що підтверджують право на користування/власності з урахуванням додатків до них.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Які ліки є рецептурними

Наступна

Перелік лікарських засобів, обіг яких поновлено та заборонено у зв'язку з невідповідністю вимогам МКЯ (якість № 06 від 01.04.2023р)