Дія “коронавірусного” мораторію не поширюється на проведення заходів державного ринкового нагляду

Опубліковано 23.06.2021 о 10:51

Відповідно до Положення про Службу, постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2020 № 500 “Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України” щодо етапів послаблення протиепідемічних заходів, наказу Держлікслужби від 26.06.2020 № 559  “Про внесення змін до наказу Держлікслужби від 22.05.2020 №466 – проведення заходів державного ринкового нагляду Державної служби з лікарських засобі та контролю за наркотиками у Закарпатській області  – поновлено з 01 липня 2020 року. 

Нагадуємо, що попередження про дату проведення перевірки з державного ринкового нагляду не надсилається до суб’єктів господарювання. Вразі відсутності керівника суб’єкта господарювання повинна бути присутня уповноважена особа, яка має право підпису актів перевірки.

У разі створення перешкод шляхом недопущення до проведення перевірки характеристик продукції та невиконання встановлених законодавством вимог посадових осіб, які здійснюють ринковий нагляд застосовуються адміністративно-господарські санкції у вигляді штрафу – у розмірі 10 тис. неоподаткованих мінімумів доходів громадян.   

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо атестації провізорів та фармацевтів!

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області продовжує працювати в умовах карантину до 31 серпня 2021 р.