Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області в умовах карантину

Опубліковано 08.04.2021 о 14:48

            Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області продовжує працювати в умовах карантину. Здійснюються заходи державного нагляду (контролю) в умовах карантину із дотриманням всіх необхідних заходів для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.                

            Проводяться перевірки додержання Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту (ввезення) лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), дотримання суб’єктом господарської діяльності вимог законодавства щодо забезпечення якості лікарських засобів та перевірки характеристик продукції державного ринкового нагляду. Також здійснюються позапланові заходи за зверненням громадян, правоохоронних органів та за погодження Державної регуляторної служби. Під час проведення перевірок інспектори чітко дотримуються карантинних заходів використовуючи медичний одягу та антисептичні засоби! 

           Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області знов таки нагадує про необхідність застосування медичних масок або респіраторів та обробки рук антисептичними засобами!

           Дотримуйтесь усіх необхідних карантинних заходів для подолання пандемії в країні! Бережіть себе та своїх близьких!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Про відзначення у 2021 році Дня охорони праці

Наступна

УВАГА!!! Продовжуємо працювати в умовах карантину!