Засідання постійно діючої робочої групи по відстеженню шляхів розповсюдження фальсифікованих ЛЗ, субстанцій, ввезених на територію України, руху використаного та списаного технологічного обладнання, що може бути використане для виробництва фальсифікованих ЛЗ, а також протидії у сфері незаконного обігу МВ, наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на території Тернопільської області.

Опубліковано 10.11.2021 о 15:25

09.11.2021 відбулося засідання постійно діючої робочої групи по відстеженню шляхів розповсюдження фальсифікованих ЛЗ, субстанцій, ввезених на територію України, руху використаного та списаного технологічного обладнання, що може бути використане для виробництва фальсифікованих ЛЗ, а також протидії у сфері незаконного обігу МВ, наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на території Тернопільської області при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області. Були присутні представники Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, Управління служби безпеки України в Тернопільській області, Управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Темою для обговорення на засіданні групи були результати співпраці між Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області, Управлінням стратегічних розслідувань в Тернопільській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, Управлінням служби безпеки України в Тернопільській області, Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України. у 2021 році щодо запобігання ввезення, розповсюдження неякісних, фальсифікованих і незареєстрованих лікарських засобів та запобігання здійснення незаконної господарської діяльності з виробництва, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами на території області.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів

Наступна

Увага! Засідання атестаційної комісії з атестації провізорів та фармацевтів при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області