Зеленський створив делегацію для участі України у засіданнях Єврокомісії з фармакопеї

Опубліковано 14.03.2024 о 11:28

Президент Володимир Зеленський створив делегацію України для участі у засіданнях Європейської комісії з фармакопеї у Страсбурзі (Франція).

Як передає Укрінформ, указ №155/2024 “Про делегацію України для участі у  засіданнях Європейської комісії з фармакопеї” від 13 березня опублікований на сайті глави держави.

До складу делегації увійшли голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко (глава делегації), заступниця директора з якості державного підприємства “Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів” Наталія Воловик, начальник фармацевтичного управління Міністерства охорони здоров’я України Тарас Лясковський (заступник глави делегації), начальник відділу експертизи матеріалів з якості, що подаються на перереєстрацію, департаменту фармацевтичної діяльності державного підприємства “Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України” Петро Голодюк.

Як повідомлялося, фармакопея – це нормативно-технічний документ, що встановлює вимоги до лікарського засобу, його пакування, умов і терміну зберігання та методів контролю якості.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Благодійний аукціон

Наступна

Перелік лікарських засобів, обіг яких поновлено та заборонено у зв'язку з невідповідністю вимогам МКЯ (якість №4 від 15.03.2024р)