Зміни в графіку роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області в умовах карантину (до 31.08.2020 р.)

Опубліковано 31.07.2020 о 15:42

Дію карантину подовжено до 31 серпня 2020 р. на всій території України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області продовжує працювати в умовах карантину та  зі змінами в графіку роботи:

 

Пн. – Пт.

08:00 – 16:30

Перерва

12:00 – 12:30

Сб. – Нд

Вихідний

 

НАГАДУЄМО:

Громадяни та суб’єкти господарювання можуть звернутись до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області:

– на офіційну електронну адресу (dls.ck@dls.gov.ua);

– через посилання на офіційному сайті Держлікслужби (https://www.dls.gov.ua/черкаська-область/);

– за номером телефону: (0472) 63-04-13.

У разі нагальної потреби є можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись електронним або телефонним зв’язком.

Прохання за можливості відкласти звернення до Служби та без крайньої необхідності не надсилати паперові примірники документів.

Суб’єктам господарювання відповіді на розпорядження та приписи надсилати в сканованому вигляді на електронну адресу.

Зичимо здоров’я та просимо вибачення за тимчасові незручності !

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Зміни в графіку роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Черкаській області в умовах карантину (до 31.07.2020 р.)

Наступна

Шахраї під виглядом співробітників Держлікслужби залякують перевірками та вимагають гроші