Керівникам аптечних закладів Івано-Франківської області

Опубліковано 22.10.2020 о 15:08

Доводимо до Вашого відома, в м. Івано-Франківську спостерігається масове отруєння собак. До Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області надійшов лист, в якому зазначено, що на думку волонтерів лікарський засіб ІЗОНІАЗИД міг спричинити отруєння собак.

Звертаємо вашу увагу, що реалізація лікарських засобів з аптечних закладів , які відпускаються за рецептом лікаря, здійснюється згідно  Наказу МОЗ України від 19.07.2005 р. №360 «Про затвердження Правил виписування рецептів на лікарські засоби і вироби медичного призначення, Порядку відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення з аптек та їх структурних підрозділів, Інструкції про порядок зберігання, обліку та знищення рецептурних».

Так як  вищезазначений лікарський засіб є рецептурним, то наголошуємо , що його відпуск з аптечних закладів проводиться  тільки за рецептом лікаря.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області продовжує свою роботу в умовах карантину до 31 грудня 2020 року

Наступна

З метою інформування стосовно здійснення імпортерами вхідного контролю якості імпортованих лікарських засобів