Керівникам суб’єктів господарювання, які займаються реалізацією, зберіганням і застосуванням лікарських засобів

Опубліковано 18.03.2019 о 12:02

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Тернопільській області надає інформацію про навчальний семінар, організований Національною медичною академією після дипломної освіти імені П.Л. Щупика за підтримки МОЗ України (наказ № 125-Адм від 04.12.2018)

Навчальний семінар у виїзному форматі «Здоров’я фармація у 21 столітті» буде проведено 28 березня 2019 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 40, готель «Надія», конференц-зал № 1. Час проведення семінару: 12:00-17:00. Початок реєстрації учасників з 11:30. Семінар розрахований на фармацевтів, провізорів, керівників фармацевтичних та аптечних організацій, співробітників аптек закладів охорони здоров’я, спеціалістів з реєстрації ліків. Участь у семінарі безкоштовна. Після закінчення доповідей всі учасники, що прослухали лекційний матеріал, отримають сертифікати МОЗ України та НМАПО імені П.Л. Шупика 2 бали.

Організатори беруть на себе зобов’язання забезпечити безкоштовний проїзд до місця проведення семінару. Із міста Тернопіль буде організовано трансфер у обидві сторони.

 

Контактний телефон і електронна адреса відповідального за проведення семінару: malysheva@zdr.kiev.ua, +38 (067) 320-41-03 Наталія.

Просимо повідомлення про участь в семінарі надати на електронну адресу: malysheva@zdr.kiev.ua до 25.03.19.

 

Завантажити додаток 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Керівникам суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері обігу лікарських засобів

Наступна

Увага! Семінар для керівників суб’єктів господарювання, які займаються зберіганням та реалізацією лікарських засобів