Ліцензіат зобов’язаний повідомляти органу ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії

Опубліковано 25.11.2019 о 11:21

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області  нагадує  керівникам суб´єктів господарювання, що на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України   від 30.11.2016 № 929 « Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів ( крім активних фармацевтичних інгредієнтів)».

П. 31 «Ліцензіат зобов’язаний повідомляти органу ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії. У разі виникнення таких змін ліцензіат зобов’язаний протягом місяця подати до органу ліцензування відповідне повідомлення в письмовій формі.»

Вказану інформацію просимо подавати і до територіального органу Держлікслужби.

При поданні повідомлення до   територіального органу Держлікслужби про зміну завідувача аптечного закладу або уповноваженої особи до повідомлення просимо додавати копії наступних документів: диплому, сертифікату спеціаліста, посвідчення про наявність кваліфікаційної категорії, трудової книжки; наказу про призначення , наказу про покладання обов’язків уповноваженої особи.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Закликаємо не допускати відпуску без рецепта лікарських засобів, що вміщують кодеїн та інші підконтрольні речовини

Наступна

Надання медичними закладами повідомлень про кожний нещасний випадок, що стався внаслідок споживання (користування) медичними виробами