Магістри фармації ІФНМУ успішно склали атестацію

Опубліковано 30.06.2022 о 11:49

Упродовж 22-23 червня майбутні фармацевти складали атестаційний практично-орієнтований кваліфікаційний іспит. Цьогорічний випуск – 53 студенти.

Попередньо студенти п’ятого курсу фармацевтичного факультету в рамках підсумкової атестації успішно захистили магістерські роботи, про що ми вже розповідали, а днями вони цілковито завершили підсумкову атестацію.

Так, усього 53 цьогорічні випускники здобули кваліфікацію  магістрів фармації, промислової фармації та фармацевта, а семеро з них є випускниками факультету підготовки іноземних громадян.

У зв’язку з військовим станом обидва етапи атестації  випускників відбувалась дистанційно. Хоча проведення іспиту онлайн відбувалось не вперше, проте новинкою і вимогою часу було включення до переліку питань завдань, що виконуються в польових умовах, під час ведення бойових дій та надання фармацевтичної опіки під час військового стану. Вміння випускників оцінювала екзаменаційна комісія під головуванням голови Івано-Франківської обласної фармацевтичної асоціації Івана Венгринюка. Серед екзаменаторів були також фармацевти-практики, зокрема начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області Надія Шпур, завідувач Галицької центральної районної аптеки №12 Володимир Іванців, завідувачка ТзОВ «Центорія» Ярослава Самборська, технічний директор ТзОВ «Барва» Василь Межиброцький, співвласниця ТОВ «Берегиня Фарм»  Наталія Гузьо, завідувачка аптеки №1 ПФ «МIФ» Олександра Максименко.

За підсумками комплексного іспиту на фармацевтичному факультеті екзаменатори позитивно оцінили рівень підготовки випускників, а також відзначили їхню  дисциплінованість, і що дистанційне навчання негативно не позначилося на результатах навчання.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Як захиститися від фальсифікованих лікарських засобів?

Наступна

УВАГА!!! КЕРІВНИКАМ ЛІКУВАЛЬНО – ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАКЛАДІВ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА ПІДПОРЯДКУВАННЯ