Навчальні семінари на тему: “Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів”

Опубліковано 11.08.2021 о 14:49

Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській  області проводяться навчальні семінари на тему: “Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів”.

11 серпня 2021 року участь у семінарі взяли 16 спеціалістів  відповідальних за закупівлю та прийом медичних виробів із 14 обласних лікувально-профілактичних закладів.

З привітальним словом до учасників звернувся начальник служби Юрій Гальченко, який підкреслив, що перевірка маркування медичних виробів є важливим елементом контролю медичних виробів.

Заступником начальника служби – завідувачем сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і  прекурсорів Лесею Стадніченко було наголошено на особливостях проведення перевірок державного ринкового нагляду, також, акцентовано увагу на вимогах до маркування медичних виробів, які  визначено Технічними регламентами та вимогах до супровідних документів, якими повинно супроводжуватись постачання медичних виробів.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області продовжує працювати в умовах карантину до 31 серпня 2021 року

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області продовжує працювати в умовах карантину до 01 жовтня 2021 року