На медичному факультеті Волинського національного університету ім. Лесі Українки відбулось обговорення освітньо-професійної програми Фармація

Опубліковано 21.03.2024 о 15:56

На медичному факультеті Волинського національного університету ім. Лесі Українки  відбулось обговорення освітньо-професійної програми Фармація

 

Начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області та завідувач сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів,медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів взяли участь в обговоренні освітньо-професійної програми Фармація, яке відбульсь на медичному факультеті ВНУ ім. Лесі Українки.

На початку зустрічі завідувач кафедри фармації та фармакології, гарант ОПП Фармації Мар’яна Федоровська доповіла про основні зміни в чинній ОПП Фармація 2023 року, які були пов’язані із затвердженням Стандарту вищої освіти за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармації» від 04.11.2022 р. №981 та Професійного стандарту «Фармацевт» від 23.03.2023 р.

Начальник Служби Микола Савчин наголосив про ключове значення фармнагляду у роботі фармацевта і знань із фармацевтичного законодавства та інших суміжних дисциплін.

Завідувач сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів,медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів запропонувала присутнім ввести в навчальну програму вибіркову дисципліну  «Особливості обігу медичних виробів в Україні. Медична продукція як об’єкт ринкового нагляду».

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Наявність інсулінів в аптеках Волині на 20.03.2024

Наступна

Наявність інсулінів в аптеках Волині на 27.03.2024