Погодження внутрішньоаптечної заготовки з Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області

Опубліковано 16.12.2020 о 08:50

      Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області звертає Вашу увагу на те, що відповідно до пункту 164 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгрідієнтів), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 №929, перелік внутрішньоаптечної заготовки, що виробляє (виготовляє) аптека, погоджує територіальний орган Держлікслужби. Згідно наказу МОЗ України від 17.10.2012  № 812 «Про затвердження Правил виробництва (виготовлення) та контролю якості лікарських засобів в аптеках» – внутрішньоаптечна заготовка – концентровані розчини та напівфабрикати, що використовують для виробництва (виготовлення) екстемпоральних лікарських засобів, та екстемпоральні лікарські засоби, вироблені (виготовлені) про запас за часто повторюваними прописами.

      У разі будь-яких змін у номенклатурі Переліку внутрішньоаптечної затовки, змін в технологічних інструкціях (зміни найменувань АФІ, допоміжних речовин, виробника АФІ, зміни у технології виготовлення та/або методах контролю) СГ інформує протягом 30 робочих днів територіальний орган Держлікслужби.

       У разі виникнення питань прохання звертатися до головного спеціаліста  сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Сердюк Людмили Петрівни за тел. 674-450.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Нове обладнання для лікарень

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області продовжує працювати в умовах карантину до 28 лютого 2021 р.