Посилення заходів контролю із запобігання безконтрольному прийому антибіотиків та самолікуванню

Опубліковано 18.11.2020 о 11:26

                                                  Шановні колеги!

           На виконання доручення Ради національної безпеки і оборони України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України стосовно стану забезпечення внутрішнього ринку окремими групами препаратів, у тому числі тими, що входять до Протоколу «Надання медичної допомоги для лікування коронавірусної хвороби (COVID-19), затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 02 квітня 2020 року №762 (у редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 17 вересня 2020 року №2116), прошу Вас особисто забезпечити дотримання Вашими закладами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 № 929 та Порядку відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення з аптек та їх структурних підрозділів, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2005 №360 (далі Порядок) під час продажу лікарських засобів, які відпускаються за рецептом лікаря.

В.о. начальника                                                                                                                                                 Оксана БАРАНОВА

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

УВАГА! Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області продовжує працювати у зміненому режимі до 31 грудня!

Наступна

УВАГА! Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Донецькій області продовжує працювати у зміненому режимі до 28 лютого 2021 року!