Проведення роз’яснювальної роботи для працівників аптечних закладів

Опубліковано 19.04.2024 о 14:49

На виконання доручення Голови Держлікслужби  та Міністра охорони здоров’я  працівники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області продовжують здійснювати моніторинг щодо дотримання Порядку відпуску рецептурних лікарських препаратів згідно наказу МОЗ від 19 липня 2005 року №360.

Впродовж 15-19 квітня поточного року спеціалістами  відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів здійснено моніторингові візити аптечних закладів міста Івано-Франківська, відвідано 12 аптечних закладів.

Також під час візитів проводився моніторинг цін на протимікробні та нестероїдні протизапальні лікарські засоби українського виробництва (на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 №223, протоколу засідання ради оборони області, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської ОВА від 13.03.2022 №104),  який щоп’ятниці надсилається до Департаменту економічного розвитку та інфраструктури.

Під час візитів надавались відповіді на питання фармацевтів, що стосуються обігу ліків та  медичних виробів, додержання ліцензійних умов провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік лікарських засобів, обіг яких поновлено та заборонено у зв'язку з невідповідністю вимогам МКЯ (якість №06 від 16.04.2024р)

Наступна

Перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють відпуск інсулінів на території Івано-Франківської області станом на 24.04.2024 року