Продовження навчальних семінарів на тему: “Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів”

Опубліковано 22.09.2021 о 16:47

     Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській  області продовжено проведення навчальних семінарів на тему: “Вимоги до маркування та супровідних документів до медичних виробів”.

22 вересня 2021 року участь у семінарі взяли 13 спеціалістів  відповідальних за закупівлю та прийом медичних виробів із 10 міських лікувально-профілактичних закладів.

Заступник начальника служби – завідувач сектору державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і  прекурсорів Леся Стадніченко розповіла про вимоги до маркування медичних виробів, які  визначені Технічними регламентами та вимоги до супровідних документів, якими повинно супроводжуватись постачання медичних виробів. Зупинилась на особливостях введення в обіг  медичних виробів на період дії карантину та змінах в Законі України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» щодо особливостей проведення перевірок державного ринкового нагляду. Були надані обґрунтовні відповіді на питання присутніх.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області продовжує працювати в умовах карантину до 01 жовтня 2021 року

Наступна

23 вересня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії з атестації провізорів та фармацевтів при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області