Про введення в дію нових реквізитів рахунків для обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів

Опубліковано 28.12.2019 о 09:51

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області (далі – Служба) повідомляє, що відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203 та Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету, затвердженого наказом ДКСУ від 28.11.2019 № 336, з 03.01.2020 будуть введені в дію нові реквізити рахунків для обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів. Рахунки з діючими на даний час реквізитами будуть закриті до кінця 2019 року.

Враховуючи вище зазначене, направляємо реквізити рахунків для обліку доходів місцевих бюджетів Полтавської області, що вводяться в дію з 03.01.2020, за кодом класифікації доходів бюджету ККДБ 22011800 «Плата за ліцензії та сертифікати, що сплачується ліцензіатами за місцем здійснення діяльності», що додається.

Реквізити Полтавська область

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Інформація для суб’єктів господарювання відповідно до вимог п. 180 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)

Наступна

Інформація щодо вимог розділу VIII Порядку забезпечення належних умов зберігання, транспортування, приймання та обліку вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного в Україні