Про необхідність подання заяви у разі ліквідації (припинення) ліцензіатом місця провадження господарської діяльності

Опубліковано 22.05.2023 о 13:33

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Сумській області повідомляє про необхідність подання заяви у разі ліквідації (припинення) ліцензіатом місця провадження господарської діяльності з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової або роздрібної торгівлі лікарськими засобами.

Відповідно до п. 14. постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 р. № 929 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів»:

– у разі ліквідації (припинення) ліцензіатом місця провадження господарської діяльності, за яким провадилася діяльність з виробництва (виготовлення) лікарських засобів в умовах аптеки, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами, електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами згідно з отриманою ліцензією, такий ліцензіат зобов’язаний протягом десяти робочих днів з дня ліквідації такого місця провадження господарської діяльності подати до органу ліцензування заяву, яка оформлюється за формою згідно з додатком 15.

Заяви (за підписом керівника) направляються до органу ліцензування за адресою: Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, просп. Перемоги, 120А, м. Київ, 03115.

Інформація надана для використання в роботі.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Зміни до Ліцензійних умов щодо відпуску ліків з аптек

Наступна

Щодо відпуску рецептурних лікарських засобів