Робоча нарада з суб’єктами господарювання

Опубліковано 30.04.2024 о 12:41

Начальником Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області Надією Шпур та головним спеціастом Ольгою Шпитальною 29 квітня 2024 року проведена  робоча нарада з керівниками та уповноваженими особами аптечних закладів м.Косів.

Учасникам наради нагадали  про  особливості організації та здійснення роздрібної торгівлі лікарськими засобами через мобільні аптечні пункти у сільській місцевості, повторно  звернули увагу щодо  створення необхідних умов для вільного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень. Крім того, наголошувалося на дотримання  вимог чинного законодавства щодо  контролю якості лікарських засобів під час оптової та роздрібної торгівлі та належного маркування медичних виробів.

Надавались відповіді з інших питань, що виникають у працівників аптек у зв’язку з особливостями вимог законодавства в період дії воєнного стану в Україні.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Триває співпраця з ІФНМУ

Наступна

Перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють відпуск інсулінів на території Івано-Франківської області станом на 01.05.2024 року