Робоча нарада 23.04.2024р. з суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами в Івано-Франківській області

Опубліковано 24.04.2024 о 15:29

Працівниками Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області  23 квітня 2024 року проведено семінар з керівниками та уповноваженими особами аптечних закладів Калуського району Івано-Франківської області.

На виконання доручення Голови Держлікслужби  та Міністра охорони здоров’я  проведено роз’яснення  щодо дотримання Порядку відпуску рецептурних лікарських препаратів згідно наказу МОЗ від 19 липня 2005 року №360 та розглянуто вимоги чинного законодавства в частині відпуску рецептурних лікарських засобів за електронним рецептом з  обов’язковим  внесенням інформації в ЕСОЗ.

Учасників семінару проінформували про  особливості організації та здійснення роздрібної торгівлі лікарськими засобами через мобільні аптечні пункти у сільській місцевості, повторно  звернули увагу щодо  створення необхідних умов для вільного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень.

Надавались відповіді з інших питань, що виникають у працівників аптек у зв’язку з особливостями вимог законодавства в період дії воєнного стану в Україні.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Перелік суб'єктів господарювання, які здійснюють відпуск інсулінів на території Івано-Франківської області станом на 24.04.2024 року

Наступна

Триває співпраця з ІФНМУ