Семінар – ICHIP «Гіркі пігулки: боротьба з нелегальним ринком підроблених ліків»

Опубліковано 22.09.2023 о 13:43
ДЛС

На запрошення Міністерства юстиції США Голова Держлікслужби взяв участь у семінарі– ICHIP «Гіркі пігулки: боротьба з нелегальним ринком підроблених ліків»

Семінар проходив в рамках Програми «Міжнародне комп’ютерне хакерство та інтелектуальна власність» Міністерства юстиції США (ICHIP) у м. Бухарест (Румунія) та був організований Міністерством юстиції США та Бюро Державного  департаменту США з міжнародних питань боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності.

До семінару долучились офіцери поліції, прикордонної служби та працівники митниці, охорони здоров’я, прокуратури з Болгарії, Румунії і України.

Спікерами виступили представники Міністерства юстиції США, Інституту фармацевтичної безпеки, поліції Греції та ВООЗ, які ознайомили учасників з досвідом США стосовно протидії новим загрозам та практичними аспектами розслідувань щодо підроблених ліків, розслідувань «чорних» інтернет-ринків, отримання та збереження цифрових доказів.

Під час заходу  учасникам презентовано методи розслідувань, зриву та руйнування ринків і ланцюгів постачання контрафактної фармацевтичної продукції та посилення контролю за обігом лікарських засобів.

За матеріалами офіційного сайту Держлікслужби України (http://surl.li/ljnwp)

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

EMA допоможе Україні у створенні єдиного регуляторного органу у сфері лікарських засобів

Наступна

Аптеки у сільській місцевості можуть бути менші за площею - рішення Уряду