УВАГА! 09.10.2020 відбудеться засідання атестаційної комісії при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області

Опубліковано 24.09.2020 о 15:19

Шановні колеги!

           Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області (далі – Служба) відповідно до наказу МОЗ України № 818 від 12 грудня 2006 року «Про вдосконалення атестації провізорів та фармацевтів» проводитиме засідання атестаційної комісії на  присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії провізорів та фармацевтів, які працюють на території Одеської області 09.10.2020 року в приміщенні Служби, а саме: м. Одеса, пр.-т Гагаріна,8.

           У зв’язку з продовженням Урядом карантину до 31 жовтня 2020 року та надходженням до Служби численних звернень і запитів щодо проведення атестації провізорів та фармацевтів  у 2020 році в умовах карантину повідомляємо.

           Атестація буде проводитись з виконанням вимог, що діють під час карантину.

          Під час проведення засідання, всі хто прийматиме участь, повинні строго дотримуватись всіх необхідних заходів для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. В Службі в наявності всі необхідні антисептичні засоби, всі учасники засідання повинні будуть знаходитись в масках або респіраторах, дотримуватимуться дистанції в 1м, а також в приміщенні знаходитиметься не більше 10 чоловік.

           Також кількість учасників засідання атестаційної комісії буде обмежено, не більше 20 чоловік.

           За додатковою інформацією звертайтеся до секретаря атестаційної комісії  Сломінської Вікторії Вікторівни за телефоном +380 962376300        

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Привітання з Днем Фармацевтичного працівника!!!

Наступна

Увага! Термін карантину продовжено до 31.12.2020 року!