Увага! 24.09.2021 набули чинності зміни до Ліцензійних умов

Опубліковано 29.09.2021 о 11:42

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області  інформує, що 24.09.2021 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 року № 1002 «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів) та затвердження Типової форми договору про здійснення доставки лікарських засобів кінцевому споживачу».

Звертаємо Вашу увагу, що змінено вимоги до Уповноважених осіб суб´єктів господарювання, завідувачів аптечних пунктів та завідувачів аптек, розташованих у селах, селищах та селищах міського типу.

 Постанова доповнює Ліцензійні умови новим розділом, який стосується вимог щодо провадження господарської діяльності з електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами на постійній основі.

Також, внесено зміни в додатки до Ліцензійних умов, в тому числі, змінено форму Відомостей про наявність матеріально-технічної бази та кваліфікованого персоналу, необхідних для провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами та інші .

Ознайомитися з текстом постанови можна за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-licenzijnih-u-a1002.     

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області продовжує працювати в умовах карантину до 31 грудня 2021 року

Наступна

До уваги керівників аптечних закладів! Особливості розміщення на вітринах лікарських засобів, які відпускаються за рецептом лікаря