Щодо зміни графіку роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Київській області

Опубліковано 23.10.2020 о 11:34

Карантин продовжено до 31 грудня 2020 р відповідно до до постанови КМУ від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2» Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Київській області продовжує працювати в умовах карантину та змінює графік роботи на період дії карантину.

Також нагадуємо, що громадяни можуть звернутись до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Київській області – на офіційну електронну адресу (dls.ko@dls.gov.ua), а суб’єкти господарювання для подання заяв про видачу висновку про якість ввезених в Україну лікарських засобів – особисто через скриньку та в електронному вигляді на адресу 902_kodi@ukr.net.

У разі нагальної потреби субєкти господарювання мають можливість вирішити більшість питань без особистих візитів, скориставшись засобами мобільного, електронного зв’язку та за телефоном 044 275 30 30.

Звертаємо увагу: обробка паперових звернень може проводитись в терміни довші, ніж зазвичай!

 

Будьте здорові!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Щодо зміни графіку роботи Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Київській області

Наступна

Суб’єктам господарювання, які на території Київської області здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі лікарськими засобами