Щодо проведення атестації фармацевтичних працівників Закарпатської області

Опубліковано 17.12.2020 о 10:57

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області повідомляє, що спеціалістам, які планують атестуватися на присвоєння кваліфікаційної  категорії, до атестаційної комісії необхідно подати наступні документи: заяву; звіт про професійну діяльність за останні  три роки, затверджений керівником закладу, у якому працює спеціаліст;  копії: дипломів, трудової книжки, сертифіката провізора-спеціаліста (для провізора) або посвідчення про наявність кваліфікаційної категорії, якщо таке було видане раніше; свідоцтво закладу освіти  або факультету післядипломної освіти  про складання іспиту після закінчення передатестаційного циклу; рецензія на звіт висококваліфікованим спеціалістом (для провізорів); заповнений атестаційний листок, для фармацевтів обов’язковою є характеристика. Спеціалісти, які змінювали місце роботи за останні три роки, подають звіти також з попередніх місць роботи, затверджені керівниками цих аптечних закладів (підприємств).

Документи подаються в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області – 88000, м. Ужгород, вул. Гойди, 8, за допомогою поштового зв’язку «рекомендованим пакетом із врученням»,  контактна особа Циганін Юрій Юрійович (тел. +380 (312) 61-58-91).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Кабінетом Міністрів України затверджено критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері обігу наркотичних засобів

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Закарпатській області продовжує працювати в умовах карантину до 28 лютого 2021 р.