Щодо роботи аптек

Опубліковано 24.02.2022 о 10:24

 

Керівникам суб`єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами на території Миколаївської області

 

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області, просить терміново повідомити електронними адресами та/або телефоном про режим роботи аптек станом на 12 годину 26.02.2022 (із зазначенням аптек, які не працюють). У разі закриття аптек пропонуємо в доступному для споживачів місці розміщувати інформацію про можливість забезпечення ліками в інших аптеках вашого підприємства. У подальшому зазначену інформацію просимо надавати щоденно до 12 години.

У разі зміни робочого графіку та/або закриття закладу просимо інформувати Службу протягом години з моменту прийняття рішення наявними каналами зв`язку для можливості оперативного оновлення інформації. Вказана інформація вкрай важлива та необхідна для подальшого інформування населення Службою щодо стану та можливості забезпечення населення лікарськими засобами та виробами медичного призначення.

         Просимо взяти до уваги, що забезпечення лікарськими засобами населення є вкрай важливим, в теперішній час. Дякуємо за розуміння та співпрацю!

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

З Днем єднання, Україно!!!

Наступна

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Миколаївській області продовжує свою роботу в умовах воєнного стану