Якщо унеможливлено роботу аптечного закладу.

Опубліковано 27.04.2022 о 14:13

До уваги ліцензіатів з роздрібної та оптової торгівлі лікарськими засобами!

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Запорізькій області (далі – Служба) закликає ліцензіатів своєчасно звертатися до Держлікслужби як органу ліцензування при необхідності призупинити діяльність аптечного закладу на термін до 6 місяців (з різних причин та непереборних обставин).

Відповідно до постанови КМУ від 30 листопада 2016 р. № 929 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)» заява про зупинення дії ліцензії повністю або частково оформлюється за формою, встановленою в додатку 21.

Заяву потрібно надсилати до Держлікслужби (м.Київ 03115, пр.Перемоги, 120А) в паперовому вигляді, якщо це можливо з вашого населеного пункту. Якщо послуги операторів зв’язку недоступні – копію заяви (з підписом керівника, бажано з печаткою підприємства) надсилайте на електронну адресу dls@dls.gov.ua

Також просимо копію заяви в електронному вигляді направляти на електронну адресу Служби dls.zp@dls.gov.ua.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Аптечні заклади Запорізької області, що відпускають препарати інсуліну станом на 25.04.2022

Наступна

Аптечні заклади Запорізької області, що відпускають препарати інсуліну, станом на 29.04.2022