Інформація для керівників лікувально – профілактичних закладів

Опубліковано 04.06.2019 о 15:23

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області (надалі – Служба) нагадує, що відповідно до пункту 7 Порядку придбання, перевезення, зберігання, відпуску, використання та знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 травня 2013 р. № 333 (далі – Порядок) облік препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів ведеться закладами охорони здоров’я у журналах за формами, що затверджені наказом МОЗ України від 07.08.2015 № 494 «Про деякі питання придбання, перевезення, зберігання, відпуску, використання та знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я».
Сторінки журналів, в яких обліковуються препарати наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів пронумеровуються, прошнуровуються і засвідчуються підписом керівника та скріплюються печаткою закладу охорони здоров’я.
Внесення виправлень та недостовірних відомостей до журналів забороняється.
У разі виявлення технічних помилок вони виправляються. Виправлення завіряються підписом керівника закладу охорони здоров’я.

 

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Інформація щодо Порядку придбання, перевезення, зберігання, відпуску, використання та знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у закладах охорони здоров’я

Наступна

Інформація згідно п. 103 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)