Моніторингові та інформаційно-консультативні візити фахівців Служби в аптечні заклади Запоріжжя

Опубліковано 12.04.2024 о 15:40

Впродовж 08-12 квітня поточного року фахівці відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів, медичної продукції та обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів Державної служби з лікарських засобів  та контролю за наркотиками у Запорізькій області проводили моніторингові візити в аптечні заклади міста Запоріжжя.

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 №223 з метою забезпечення цінової стабільності у державі в умовах воєнного стану інспектори з’ясовували ціни на 3 групи лікарських засобів: етанол (розчин 96%), нестероїдні протизапальні лікарські засоби вітчизняні, антибактеріальні лікарські засоби вітчизняні.

Начальник служби, начальник відділу, заступник начальника відділу, головний спеціаліст відділу держконтролю нагадували вимоги законодавства щодо правил відпуску рецептурних лікарських засобів, консультували з питань, що виникають у працівників аптек у зв’язку з особливостями вимог законодавства в період дії воєнного стану в Україні.

За визначений період відвідано 21 аптечний заклад, проведено інформаційну роботу з їх працівниками (31).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Брифінг начальника служби Алли АНДРУЩЕНКО 10.04.2024 щодо режиму роботи аптечних закладів на території Запорізької області

Наступна

Корисна інформація щодо урядової програми реімбурсації “Доступні ліки”