Керівникам аптечних та лікувально-профілактичних закладів Кіровоградської області

Опубліковано 21.03.2022 о 11:37

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Кіровоградській області інформує, що наказом МОЗ України від 19 березня 2022 р. № 503 «Про заборону застосування на території України лікарських засобів, походженням з Республіки Білорусь» :

  1. Заборонено застосування натериторії України лікарських засобів, виробники та/або заявники яких відповідно до відомостей Державного реєстру лікарських засобів України мають юридичну адресу та/або адресу місця провадження діяльності вРеспубліці Білорусь, шляхом припинення дії реєстраційних посвідчень таких лікарських засобів згідно із переліком (Перелік лікарських засобів, застосування яких заборонено на території України шляхом припинення дії реєстраційних посвідчень – https://moz.gov.ua/uploads/7/36278-dn_503_19_03_2022_dod.pdf).
  2. Установлено, що лікарські засоби, зазначені у переліку, які були ввезені та/або випущені вобіг натериторії України до дати затвердження цього наказу, можуть реалізовуватись та застосовуватися в Україні до закінчення їх терміну придатності, визначеного виробником та зазначеного на упаковці.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Нагадуємо про адміністративну відповідальність за продаж рецептурних лікарських засобів без рецепта лікаря

Наступна

Керівникам суб'єктів господарювання, які здійснюють виробництво лікарських засобів, оптову та роздрібну торгівлю лікарськими засобами про спрощення ліцензування