Особливості атестації працівників сфери охорони здоров’я та продовження терміну дії сертифікатів спеціаліста, посвідчень про кваліфікаційну категорію в період дії воєнного стану

Опубліковано 09.08.2022 о 12:17

Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Полтавській області (далі – Служба) повідомляє, що з метою забезпечення надання своєчасної, безперервної допомоги населенню в умовах воєнного стану відповідно до наказу МОЗ України від 04.08.2022 № 1415 «Про особливості атестації працівників сфери охорони здоров’я та продовження терміну дії сертифікатів спеціаліста, посвідчень про кваліфікаційну категорію в період дії воєнного стану»:

  1. Зупинено проведення атестації на підтвердження звання провізора-спеціаліста, атестації на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій провізорам, атестації на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій фармацевтам на період дії воєнного стану в Україні.
  2. Поновлення проведення атестації працівників сфери охорони здоров’я відбудеться у строк 60 днів після припинення чи скасування воєнного стану в Україні.
  3. Установлено, що термін дії сертифікатів провізора-спеціаліста, сертифікатів спеціаліста, посвідчень про кваліфікаційну категорію, який спливає у період дії воєнного стану, продовжується на 1 рік наказом керівника закладу охорони здоров’я за місцем роботи.

Офіційний лист

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Відпуск лікарських засобів військовим адміністраціям, підрозділам Збройних Сил, організаціям та установам, що залучають до своєї діяльності волонтерів та надають гуманітарну допомогу

Наступна

Лист МОЗ від 25.02.2022 № 24-04/5396/2-22 втратив чинність (лист від 15.08.2022 №254-01.1/02/05.17-22)