Інформаційний лист щодо проведення атестації провізорів та фармацевтів в Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області

Опубліковано 05.04.2021 о 15:36

Повідомляємо про те, що на підставі наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.01.2021 р. № 74 “Про затвердження Змін до деяких наказів Міністерства охорони здоров’я України” відновлено атестації провізорів та фармацевтів.

Чергове засідання атестаційної комісії з атестації провізорів та фармацевтів при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області відбудеться згідно затвердженого графіку 24.06.2021 року, початок роботи о 9.00  за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, буд. 39, офіс 602. Атестаційні звіти приймаються секретарем комісії в офісі 602 у строки передбаченні чинним законодавством.

За більш детальною інформацією звертатись до заступника голови комісії – Вакуленко Антоніни Миколаївни або до секретаря комісії Кметь Наталії Василівни  (0642) 674-450.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Інформація щодо проведення чергового засідання атестаційної комісії з атестації провізорів та фармацевтів при Державній службі з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Чернігівській області