Актуальні питання забезпечення якості лікарських засобів у лікувально – профілактичних закладах. Роль уповноваженої особи в системі контролю якості лікарських засобів

Опубліковано 27.03.2018 о 00:00

26 березня 2018 року Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській області було організовано та проведено організаційно – методичний семінар для уповноважених осіб лікувально – профілактичних закладів Волинської області на тему: «Актуальні  питання забезпечення якості лікарських засобів у лікувально – профілактичних закладах. Роль уповноваженої особи в системі контролю якості лікарських засобів».

         На семінарі були розглянуті питання, що стосуються порядку утилізації лікарських засобів в тому числі тих, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори; забезпечення якості лікарських засобів у лікувально-профілактичних закладах; ролі уповноваженої особи в системі контролю якості лікарських засобів; ринкового нагляду за виробами медичними та вимог до маркування медичних виробів; відповідальності лікувально – профілактичних закладів та їх посадових осіб за порушення вимог законодавства у сфері обігу лікарських засобів та медичних виробів.

         У заході взяли участь 68 керівників та уповноважених осіб лікувально – профілактичних закладів.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print button Версія для друку

Попередня

Увага атестація провізорів та фармацевтів суб'єктів господарювання Волинської області

Наступна

Інформаційна довідка щодо позиції Держлікслужби до проекту наказу МОЗ "Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 01 серпня 2000 року № 188"